دانشگاه . تهران . Tehran .university

آمایش یا ساماندهی کار (6) . کنترل کیفیت


آمایش یا ساماندهی کار (6) . کنترل کیفیت


معمولا" کنترل کیفیت آخرین مرحله از تولید یک محصول است ، تا :

- با شرایط استانداردمطابقت داشته باشد

- دارای استحکام و عمری طولانی باشد

- مرغوب مشتری گردد

- شکلش زیبا و مردم پسند باشد

- ایمن باشد

و با اینهمه هزینه کیفیت آنقدر نباشد که سبب افزایش بیش از حد محصول شده آن را از رقابت پیری خارج سازد

مباحث بعدی را دو موضوع اساسی تشکیل می دهند :

- هدایت ( که بیشتر به معنی آموزش ضمن کار کارکنان است )

- هماهنگی بین کارکنان 


نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.